Το Road student service είναι η έμπρακτη υποστήριξη στην απαίτηση των φοιτητών για αποστολή αποσκευών στο εξωτερικό, στο χρόνο που τις χρειάζoνται και με τον πιο οικονομικό τρόπο.

Γνωρίζοντας τις πραγματικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι νέοι άνθρωποι, γενικότερα, κατά το εγχείρημα της μετέγκατάστασή τους στο εξωτερικό.

Απλοποιούμε τη διαδικασία ώστε να μην υπάρχει ανησυχία για τυχόν αυξημένες χρεώσεις υπέρβαρου, που επιβαρύνουν συνολικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό, με υποστηρικτική διαδικασία για την ολοκλήρωσή της.

Με το Road student service, γνωρίζετε εκ των προτέρων την ημερομηνία παράδοσης, παρακολουθείτε βήμα-βήμα την αποστολή σας μέχρι να παραδοθεί door to door στη διεύθυνσή σας στο εξωτερικό και το, σημαντικότερο, χωρίς έξτρα έξοδα για την παράδοση στην πόρτα σας.

Σκοπός μας είναι η έμπρακτη και αποτελεσματική παρουσία μας σε κάθε απαιτητικό τομέα ταχυμεταφοράς που επιστρέφεται ως ηθική αξία για εμάς.

Οι 7.500 οικογένειες που μας εμπιστεύονται τις αποστολές τους, είναι η επιβράβευση της 30χρονης πορείας μας στη ταχεία διακίνηση δεμάτων στο εξωτερικό.

Η εμπιστοσύνη αποδεκνύεται από την προτίμηση των νέων που μας επιλέγουν ξανά, μετά το πέρας των σπουδών τους, για την επιστροφή τους στην Ελλάδα.