Η εταιρεία μας SKYNET WORLDWIDE EXPRESS είναι μια πολυεθνική εταιρεία ταχυμεταφορών με έδρα το Λονδίνο & την Ολλανδία, που ιδρύθηκε το 1975. Στόχος της από τότε μέχρι και σήμερα είναι η ταχεία και ασφαλής διακίνηση εγγράφων και δεμάτων σε όλο τον κόσμο. Σήμερα κατατάσσεται ανάμεσα στις 5 μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα των διεθνών αεροπορικών ταχυμεταφορών και παράλληλα είναι η ταχύτερααναπτυσσόμενη στον κλάδο αυτό, καλύπτοντας 212 χώρες σ΄ ολόκληρο τον κόσμο, ενώ παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες εισαγωγών και εξαγωγών των μεγαλύτερων εμπορικών κλάδων.

Το πρωτοποριακό πνεύμα & η ευελιξία της Skynet αποτελούν ένα ακόμα σημαντικό μέρος της εταιρικής κουλτούρας της και ταυτόχρονα προσδίδουν ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Παρόλο, που το κύριο μέρος των δραστηριοτήτων της εταιρείας είναι η μεταφορά εγγράφων και δεμάτων, η Skynet προσφέρει εφαρμογές logistics και λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου((e-Commerce), καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες για διάφορους βιομηχανικούς τομείς, όπως η Αυτοκινητοβιομηχανία και Φαρμακοβιομηχανία, όπως επίσης και προσαρμοσμένες λύσεις για πελάτες παγκόσμιας εμβέλειας.

Με στρατηγικό σχεδιασμό, ευέλικτες διαδικασίες οργάνωσης, διεθνή νοοτροπία και απόλυτο σεβασμό στους πελάτες της, η Skynet αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις στην ελληνική αγορά διεθνών ταχυμεταφορών, ενώ στόχος της είναι να αποτελέσει την ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο των διεθνών αεροπορικών μεταφορών.

Ταχύτητα, ευελιξία και ένα ειδικά διαμορφωμένο προσωπικό service, ανεξάρτητα από το αν έχετε πολλές ή λίγες αποστολές από ή και προς το εξωτερικό, είναι τα πλεονεκτήματα συνεργασίας με την εταιρεία μας. Είμαστε δίπλα σας για να δίνουμε λύσεις.

Με την Skynet worldwide express, μπορείτε να βασιστείτε σε μια μόνο εταιρεία για να καλύψετε όλες τις ανάγκες των ταχυμεταφορών σας, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.